Крушарски: Бием ЦСКА и тръгваме смело нагоре в класирането! После за Купата сами ще паднат!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
11:07 / 31.10.2021
3804
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде смела прогноза за изхода от днешния мач срещу ЦСКА-София. Двубоят от 13-ия кръг в Първа лига е от 16:30 часа на стадион “Българска армия". Бизнесменът се изказа дори и за предстоящия четвъртфинал за Купата на България между двата тима, който трябва да е в началото на март 2022 година.

"Бием и тръгваме смело нагоре в класирането. Като спечелим сега, после за Купата сами ще паднат“, избухна Крушарски в типичния си стил.

"Аз с феновете на ЦСКА нямам никакви проблеми. Постоянно ме спират и си говорим по всякакви теми. Не съм си позволявал никога да псувам и да обиждам колегите, какъвто и селянин да ме изкарват. Доста търпелив човек съм", допълни пред "Мач Телеграф" шефът на черно-белите.

"В "Надежда“ някои хора показаха, че имат проблеми с етиката. При това такива, които ги познавам от деца. Хората, които си даваме парите за футбола, обаче трябва да спрем да се гледаме като мароци в полог, а да се уважаваме и да седим заедно по време на мачовете. Това ще е добър пример за цялата ни футболна общност“, коментира Христо Крушарски.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).