Крушарски: В нашия клуб царят е един! Ние сме най-добрият отбор, да му мислят в Левски!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
08:59 / 10.09.2021
3802
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази недоволството си от факта, че в медийното пространство за пореден път се спекулира с бъдещето на треньора Александър Тунчев. Вчера се появи материал във вестник "Тема спорт", според който наставникът ще бъде уволнен, ако черно-белите загубят дербито с Левски, което е в неделя вечерта на "Лаута".

"Не мога да разбера на кой му прави кеф да стреля на тъмно в затворена стая. Накрая някой рикошет така ще го прасне, че свят ще му се завие. Бъдещето на Тунчев не зависи от мача с Левски. Разберете, че в нашия клуб царят е един и той решава. Играчите също трябва да го проумеят. Какво ще спечеля, ако сега сменя треньора? Не разбрахте ли как работя и не ви ли доказах, че моите методи дават резултат", избухна пред "Мач Телеграф" бизнесменът.

"Искам хората ми не просто да са спокойни, а да са уверени, както в моята подкрепа, така и в силите си. Ние сме най-добрият отбор и държа да го видя в края на сезона там, където му е мястото – в тройката или с Купата на България в ръце. Аз съм човек, който търси хора за дълъг път. Доверя ли се на някого, трудно може да ме откажете от него. Левски да му мислят", допълни още собственикът на Локомотив.

"Те своите промени си ги направиха и дано им потръгне. Само че от неделя нататък“, завърши Христо Крушарски, като призна, че ще събере отбора на мотивираща вечеря. Шефът е имал и няколко разговора с Александър Тунчев, в които лично го е уверил в своята безусловна подкрепа.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).