ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Зрители скочиха на шеф Манчев, искат да се маха от "Черешката на тортата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 09.02.2021Коментари (0)73629
©
Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в "Черешката на тортата", смятат вбесени от поведението на готвача зрители. Социалните мрежи напоследък са препълнени от негативни коментари по адрес на водещия. Много от феновете настояват за отпадането му от шоуто, защото вече трудно го издържат.

"Този Манчев дали само в предаването е дразнител или си е просто такъв -дразнещ, злобен, противен? Много ми е неприятен" – "Като злобяса към някой, който не заслужава... не е справедливо" – "Ами, такъв си е... искахме да се снимаме с него и почна да ни размахва ръка да се махаме. Мъжът ми го пита за най-добрата рецепта за боб чорба, а той му каза: "Абе, момче, махай се!". Това са много малка част от коментарите, които зрителите на "Черешката" напоследък пишат на страниците на шоуто на Нова телевизия. Повечето от тях намират водещия за изключително злобен и дразнещ. Според тях той не е справедлив в оценките, които поставя на участниците, често показва пристрастия и не приема вкус, различен от своя собствен.

Особено възмутени бяха феновете на шоуто във вечерта на Димо Алексиев миналата седмица. Шеф Манчев не спря да критикува актьора, че не е готвил сам, а е получил помощ. "Не съм забравила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви й готвач, но получи плакет", подхвърли зрителка, която очевидно редовно следи шоуто. Други пък се ядосаха на думите му, че в салатата от зеле и моркови не се слага целина. Истината е, че много от българите обичат тази салата именно с целина.

"Манчев, дразниш! Така ли не разбра, че много от хората са с различен вкус от твоя! Че има такива, които не понасят миризмата на розмарин! Че има хора, които обичат салатата от зеле и моркови с целина! И още, и още... Хубаво е да изразяваш професионално мнение, но без да размахваш пръстче и без назидателен тон!", пише друг зрител на предаването. Като че ли най-сполучливи обаче са сравненията със свекървите: "Манчев е надминал свекървите със жлъчния си хумор и забележките" и "Манчев е като дърта свекърва".

Шеф Манчев действително в последно време изглежда неподготвен в коментарите си в шоуто. Във вечерта на Диди Дрингова например похвали домакинята, че прави десерт с авокадо. Кулинарят обяви, че никога не е виждал в "Черешката" да се прави десерт от авокадо. Но редовните зрители помнят, че преди време бе дал задача да се готви с авокадо. Трима от петимата участници приготвиха именно десерти с този плод. Единият от тях бе Орлин Павлов, който стана победител. Отново на Дрингова готвачът направи забележка, че е избрала пилешко месо за вечеря. Според него пиле не се готви за официална вечеря, а само за обяд. Но в предаването често е готвено пиле, а за първи път се прави подобна забележка. Актрисата Ралица Паскалева преди време дори взе плакет за най-добра домакиня именно с вечеря с бяло пилешко месо, пише "Уикенд".

Много зрители забелязват тази склонност на кулинарния гуру да си противоречи в различните издания на "Черешката". Това ги дразни, но още по-неприятен им е двойният аршин, с който мери различните участници. Заклетите фенове на предаването рядко взимат предвид, че това е просто шоу и готвачът вероятно има и други подбуди за забележките си освен чисто професионални. Те предпочитат по-мек тон в предаването и много се надяват доскорошният им любимец Манчев да не заприлича на копие на Виктор Ангелов от "Кухнята на ада".


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: