ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Лили Иванова направи чистка в екипа си, махна знакова личност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 05.02.2021Коментари (15)29578
©
Нова чистка в екипа си е направила със замах примата Лили Иванова. Отскоро естрадната звезда вече не работи с дългогодишния си гримьор Кирил Чалъков, който бе единственият човек, виждал лицето ѝ без капка макиаж през последния четвърт век.

Причината за пропукванията в сътрудничеството им, прераснало във времето в приятелство, била измяна от страна на гримьора, който е най-прочутото име в родния бранш. Лили дочула, че той бил извадил на бял свят тайни от кухнята на нейния будоар, и се разгневила жестоко. Вечната Амбър обаче няма навика да вдига директни скандали на хората, които смята за предатели, а действала по-коварно, като просто ги отритвала от живота си, изтривала телефонните им номера и се правела, че никога не ги е познавала. Същата съдба миналата година сполетя и мениджърката на певицата, която близо 10 години се грижеше за нейните концертни изяви, турнета, развиваше импресарската ѝ дейност и движеше финансите ѝ.

Трудовият ѝ договор бе прекратен от днес за утре, а на нейно място почти веднага се появи снажен левент, на когото в момента Лили е доверила най-важните си дела.

Вероятно грандамата на естрадната музика у нас няма да даде трети шанс за реванш на гримьора си, тъй като преди години тя отново му бе сърдита, но все пак склони да му прости. Тогава скандалът избухна заради голите снимки на Лили в мъжката библия "Плейбой“. Гримьорът Чалъков си позволи да разкаже в свое телевизионно интервю подробности от снимачната площадка на прословутата сесия, като каза, че близо 2 часа е "мумифицирал“ лицето на клиентката си. В частен разговор пък Чалъков заявил, че по време на сесията за "Плейбой“ се чувствал като "балсаматор и реставратор едновременно“, съобщава "Ретро".

Това също достигнало до ушите на Лили. Обидена от думите, че е сравнена с мумия, кубратската легенда тогава прекрати всякакви отношения с него.

За да натрие носа на гримьора си, преди дни изпълнителката на "Детелини“ показа, че вече се справя с макиажа си съвсем сама. Певицата качи няколко фотоса, отново черно-бели, в личния си профил във фейсбук, на които се намира в гримьорна, разпръснала четки, пудри и сенки за очи. Над кадрите Лили е благодарила на целия екип, работил по въпросната сесия, като липсва гримьор. Примата е подписала себе си и след стайлинга. Вместо да разчита на стилист, тя обичайно подбира тоалетите си съвсем сама по последен писък на модата. От снимките впечатление прави, че Лили изключително професионално е оборудвала личния си куфар с гримове, като освен всички пудри, фондьотени и сенки тя се гримира с цели 9 четки.

Една от тях е за руж, друга за пудра, а с няколко от тях се слагат различни цветове сенки. Не е забравила и специална четка, с която се очертават вежди. Липсата на гримьор очевидно я е направила и по-смела и креативна, защото на някои кадри от новата си сесия тя е с червено червило и червен тоалет – цветове, в които отдавна не я бяхме виждали. Снимките бяха предназначени за предстоящото ѝ грандиозно национално турне, което има лош късмет. За втори път се наложи то да бъде отменено изцяло, а концертите са с нови дати чак за есента на 2021 г.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.02.2021 г.
0
 
 
Да вземе Валентин Колаген за гримьор - ще си паснат много като характер...
Aнонимен
на 06.02.2021 г.
0
 
 
Някои не искат да приемат старостта,но природата е такава.Годините на Лиленцето пиленцето( както сама се нарича тя) не са малко,затова както и да се гримира не може да се скрие външността.За това ,че се разделя с дълго годишен персонал е грешка.
Aнонимен
на 06.02.2021 г.
0
 
 
Лили да го съди този! Всичко си има мярка.
Aнонимен
на 06.02.2021 г.
0
 
 
С възраста някой хора оглопяват и това не е новина нито пък нещо ново.
0
 
 
Причината е, че от една възраст нататък вече не може да бъде китосана и от най-добрите, а тя има погрешни очаквания относно това. Човек трябва да може да се приеме такъв, какъвто е, не да търси вина в другите.
Aнонимен
на 05.02.2021 г.
+2
 
 
Хем се преувеличава, хем се лъже, че Лили изглеждала отблизо "потресаващо". Не е вярно. Една приятна жена, едно нормално, свежо за възрастта и приятно изражение на лицето има Лили.Необясним негативизъм и злоба към успешна българка, посветила живота си на българската поп музика!
0
 
 
Всеки има право на мнение.Лили е певица от световна величина,стилна и хубава жена-това е истината. На който не му харесва, нека гледа млади силиконови кифли,плейметки. Явно за тях,това е като виагра. Много жалко, че станахме много злобни хора, толкова че чак злобата е пропита не само в мислите и думите ни, а и в уханието ни. Преди да плюем, да се правим на велики и красиви, нека всеки погледне себе си в огледалото. Надали ще види в отражението си колко е перфектен с вида си.
-1
 
 
Който я е видял отблизо се кръсти и бяга.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: