Александър Тунчев: Трябват ни поне трима-четирима нови

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
19:51 / 14.12.2020
4079
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев изтъкна, че тимът му отново е проявил старата си слабост да се дръпне в собствената си половина по време на мача срещу Славия, спечелен с 2:0. Наставникът на черно-белите бе категоричен, че отборът се нуждае поне от 3-4 нови попълнения през зимната пауза.

"Тръгнахме много добре, успяхме да отбележим и тогава дойде нашата слабост – дръпнахме се назад. Но имахме поне още 2-3 чисти възможности. По време на подготовката ще опитаме да изчистим тези наши леки слабости на моменти. Бяхме подготвени за това как Славия ще излезе срещу нас", заяви Тунчев след края на двубоя на Лаута.

"На този етап не мога да ви кажа нищо за входящи или изходящи трансфери. През втория полусезон ще се стремим да държим повече топката, имаме изпълнители за това. Ще трябва да се подсилим с трима-четирима футболисти. Трябва да имаме още един човек от лявата страна. Там разполагаме само с Момчил Цветанов", допълни още треньорът на Локомотив.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).