ЦСКА засилва офанзивата за Диниш Алмейда, иска го още през зимата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:01 / 04.12.2020
4494
Отборът на ЦСКА-София обмисля да привлече нови трима футболисти по време на зимната пауза в efbet Лига. "Червените“ искат да се подсилят с нов нападател, халф и защитник.

Новият треньор на тима Бруно Акрапович вече прави рокади в състава и смени схемата на игра, като залага на трима централни бранители и затова ще му е нужен още един човек в тази зона. Смята се, че босненецът проявява интерес към Дишиш Алмейда, който бе привлечен по негово време в Локомотив Пловдив.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че договорът на португалеца с черно-белите изтича през лятото на 2021 година. Това означава, че ръководството на ЦСКА-София трябва да плати трансферна сума, ако иска да го вземе още през зимата.

Говори се, че на "Армията" ще бъде привлечен и дефанзивен полузащитник. Тази позиция в момента изглежда, като най-проблемната в ЦСКА. За нападението на тима се обсъждат различни варианти. След раздялата с Томи Юрич на проби дойде камерунецът Анатол Абанг, но засега не е сигурно, че ще му бъде предложен договор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).