Страхотен обрат в четвъртия кръг на любителския шампионат за смесени отбори

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:33 / 30.10.2020
1221
Четвъртият кръг от любителския шампионат по волейбол за смесени отбори "Пловдив 2020" започна по страхотен начин в зала "Сила". Спазвайки всички мерки и предписания на здравното министерство, един срещу друг излязоха отборите на Гъзетата и Машините.

Машините поведоха с 2:0 гейма, но тимът на капитана Желязко Кеменаджиев направи пълен обрат и спечели ценни три точки в борбата им за директно класиране на Final 4. За финалната фаза в шампионата се класиран първите два отбора в класирането след изиграването на седемте кръга. Тези между 3-то и 6-о място ще играят плейофи за другите две свободни места във "Финал 4".

За Машините това бе трети мач (от общо 4 изиграни), който завършва след тайбрек.

Прави впечатление, че и двата тима използваха максимума от потенциала, с който разполагат като картотекирани играчи, като и за двата тима, играха хора, които направиха своя дебют в шампионата. Припомняме, че всеки тим има право да заяви минимум 10 и максимум 14 участници, като трябва от тях да има поне две жени.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).