ПУ с безплатно мобилно приложение в помощ на треньори и родители на деца с увреждания

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:19 / 15.09.2020
1045
Пловдивският университет "Паисий Хилендарски“ организира събитие на тема "Подкрепа за учители и треньори за планиране и организиране на приобщаващи спортни дейности“, в рамките на което ще се представи безплатно мобилно приложение в помощ на учители, треньори и родители на деца и младежи с увреждания.

Представянето на безплатното мобилно приложение ще се проведе на 16 септември (сряда) от 13:30 часа в градината на хотел "Империал“, съобщиха организаторите от ПУ "Паисий Хилендарски“.

Участници ще бъдат експерти от България и, при възможност за пътуване, от чужбина в областите: приобщаващото образование, педагогика, физическо възпитание и спорт, работа с хора с увреждания и техните семейства, обясниха от висшето училище.

Работната програма на семинара ще включва: тематични презентации в областта на приобщаващото спортно образование на деца и младежи с различни видове увреждания и подходи за адаптиране на образователния процес и преподавателските стратегии според нуждите им.

Основната тема на събитието ще бъде демонстриране и предоставяне за безплатно ползване на: база данни с приобщаващи спортни практики в училища/младежки организации; учебна програма и учебни материали; мобилен и онлайн инструмент за самооценка в подкрепа на учителя/треньора при оценяването на изучения материал; мобилно приложение за обучение, интегрирано чрез онлайн портал.

От ПУ "Паисий Хилендарски“ допълниха, че ще бъдат обсъдени възможности за насърчаване на сътрудничеството между специалистите, работещи с деца и младежи с уреждания.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).