Жител на Стамболийски дари 1 500 лева за новострояща се църква в града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:15 / 17.02.2023
1754
Стоян Обретенов днес дари 1 500 лева за новостроящата се църква в града, която от години чака да бъде завършена. Мъжът, който е трудно подвижен, се срещна с кмета Георги Мараджиев, на когото връчи средствата, съобщиха от пресцентъра на Община Стамболийски.

"Да кажем поклон пред такива хора е малко! С бай Стоян се познаваме от 1990 г., а неговите първи думи бяха: "Ех, Гошо, остаряхме! Помниш ли, ти беше ,,дете“ и основахме СДС. После обикаляхме с колите в града. Ти караше отпред, аз с моята Лада след теб! Но вече карам тази количка!“ Мараджиев благодари на Стоян Обретенов от името на всички свои съграждани и обеща, че храмът ще бъде завършен.

Кметът обясни, че в разговора е попитал дарителя за какво иска да бъдат използвани точно парите, а в отговор Обретенов е заявил, че има доверие в него, а освен това ще даде още средства, само църквата да бъде завършена. "Ето такива думи ще ги помня цял живот, благодарение на такива хора през годините сме се запазили като народ!“, коментира Мараджиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Проекти за над 14 милиона лева в община Хисаря
Големи изкушения в богато пловдивско село
Кървав екшън в пловдивско село, има арестувани и ранен
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).