Жертвите на автомелето в Пазарджишко били младоженци, 350 роми нахлуват да громят болницата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
13:22 / 30.10.2017
24440
Над 350 роми от махалата в Пазарджик са окупирали снощи болницата в областния град, след като се разбрало, че 18-годишният Наско и 22-годишната Нина са загинали в кървавото меле между селата Братаница и Ветрен. Младите хора наскоро били правили сватба, когато в махалата се разчуло за трагедията, всички се вдигнали и окупирали здравното заведение. Събрали се за около 15-20 минути стотици роми. Викали, крещели и заплашвали, но няма ударен лекар или пък какъвто и да е инцидент. 

Веднага на място, за да се озаптят ромите, са били изпратени 5 полицейски коли с полицаи и следови кучета. Намесила се е и жандармерията. Всичко това е било направено с цел да се осигури спокойна работа на лекарите от спешното отделение. Водачът, който също е на 22 и се казва Олег, е настанен в същата болница. Няма опасност за живота му. Нито един от тримата в колата не е имал шофьорска книжка. Чакат се алкохолните проби на Олег, за да се види в какво състояние е шофирал той. Снощи около 18 часа заради висока скорост БМВ се обръща на пътя и се забива в дърво. На място умира 22 Наско, а малко по-късно в болницата от раните си издъхва и младата му съпруга Нина.


Източник: Блиц

Виж коментарите (33)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).