Жена вини шефа си за шамар на работното място, осъдиха нея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:09 / 14.11.2017
6463
Карловка трябва да плати около 1000 лева адвокатски хонорари и разноски по делото, след като районният съд в града оправда началника й по обвинение, че й е нанесъл лека телесна повреда. Отхвърлен е и искът за 2000 лв. обезщетение. В жалбата си жената твърдяла, че на 16 февруари т.г. шефът й и е ударил два шамара на работното място. Версията й е, че е поискала разрешение от него да посети тоалетната, а той й казал да изчака колегата си да се върне оттам, за да не се затруднява производството. 

Жената твърди, че е изпълнила нареждането, но щом застанала отново на мястото си, ръководителят на смяната й се развикал, че е трябвало да се спре поточната линия, тъй като отишла до WC едновременно с другия работник. Последвал спор, при който я зашлевил. Служителката си извадила медицинско, пише "24 часа". На делото в съда мъжът обяснил, че подчинената му го обидила, а той само леко е бутнал по рамото. Четирима души от цеха потвърдили думите му. 

Сестрата на работничката е свидетелствала в нейна полза, но показанията й не са приети за достоверни, тъй като не е била пряк очевидец на инцидента. Според лекаря експерт по делото освен от удар зачервяването на бузата може да се получи от притискане с твърд предмет, "както от самопричиняване, защото лицето е достъпна област за собствените ръце".

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).