Жена се опита да премине напряко с колата си през пешеходен мост, но заседна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:49 / 13.07.2021
3068
66-годишна шофьорка е "паркирала“ колата си на един от пешеходните мостове, които се намират на напоителния канал, минаващ през Пазарджик. Явно, жената, се е опитала да мине напряко по мостчето и возилото е заседнало, но странното " паркиране“ бързо се разпространи в социалната мрежа и събра шеговити коментари.

От снимката се вижда как автомобилът е заседнал, огъвайки металния парапет. Екип на “Пътна полиция" е установил, че водач на автомобила, “вмъкнал" се на пешеходното съоръжение след Моста на лютата, е 66-годишна жена от Пазарджик, съобщи говорителят на ОД на МВР Мирослав Стоянов.

“Жената е била много притеснена от случилото се, не е употребила алкохол или други вещества, просто е изпуснала управлението над “Фолксваген"-а си и колата се е озовала на пешеходния мост. Добре е, че няма пострадали, а само материални щети. Съставен и е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Предвижда се санкция – глоба", уточниха от полицията.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).