Загиналото момче от Росен било запален спортист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:11 / 04.12.2013
7147
Иван Атанасов, едно от 23-годишните момчета, които загинаха при адската катастрофа тази нощ на пътя Пловдив-Пазарджик, е бил запален спортист.

Почти всеки уикенд младежът се е прибирал в родното си село Росен, където е помагал на възрастните си баба и дядо и е играел футбол на селското игрище. Това разказа кметът на Росен Васил Рангелов.

Управникът на почерненото село за последно също ритал топката с момчето преди няколко седмици. После го видял, че помага на вуйчо си да садят дръвчета. Миналата събота и неделя Иван пак беше тук, видях го с приятелите му да играе, не съм предполагал, че такава трагедия ще сполети този хубав и благороден младеж, каза разстроен управникът на Росен.

Той съобщи още, че Иван и семейството му живели в Росен, докато момчето било на 6 години. После майката и бащата - Атанас и Дорета, взели Иван и с 1 година по-големия му брат и се преселили в Пазарджик. Бащата бил опериран в гръбнака и бил инвалид от няколко години, майката работи в областния град. Иван работел като барман в пазарджишко заведение. 

"Трагедия, в селото сме потресени, не можем да повярваме на случилото се. Все още го виждаме тук, весел, жизнерадостен, отзивчив, идваше с приятелката си често. Беше любезен и добродушен. Сега го чака ковчег, хората в селото не спират да плачат, откакто научихме за този кървав инцидент", сподели още Васил Рангелов. 



Източник: БЛИЦ

Виж коментарите (3)

Още по темата (4):
04.12.2013 Кметът на Цалапица: Нужно е кръгово на кръстовището-убиец!
04.12.2013 Ето го ковчега, който погреба три момчета на пътя Пловдив-Пазарджик
04.12.2013 Главите на две от момчетата хвръкнали при удара с ТИР-а
04.12.2013 Ад на пътя Пловдив-Пазарджик! Загинаха три невинни момчета!
Още новини от Регионални новини:
Акция на ГДБОП в област Пловдив
Пожар изпепели къща край Пловдив, организират разчистване
С вкусни традиционни за региона мекици посрещнаха Цвета Караянчев...
Турски ТИР и два автомобила се удариха на АМ "Тракия" до Пазарджи...
Набират средства за ученичката, блъсната от млада шофьорка в Сопо...
Брутално задръстване на входа на Пловдив, колите са буквално спре...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).