Забранителна табела стана хит в мрежата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:48 / 24.06.2022
16598
Снимка на табела, забраняваща достъпа до парк, в момента е хит в социалната мрежа Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. "Направо влезнАхме в Европата с тази табела" гласи надписът към публикацията. Кадърът е заснет в град Куклен, област Пловдив.

"Ей сега ще им кажем на бездомните да не преминават през парка А иначе събираме данък куче, ама място за кучетата в парка, както е в Пловдив с клетки, няма. Тотален смях….", ядосва се потребител.

А друг добавя:

"Може би, ако госпожа еколожката се трогне и обиколи да огледа бездомните и се кастрират по-често, може и да се случат нещата. Не става само от пейка на пейка… Последния път, когато екото беше тук, отстреляха вече кастрирани кучета, иначе и еколожката беше с тях.

Просто им казах следващия път да потърсят мен не нея, нищо, че това би следвало да е в нейната компетенция, а и за това взима заплата все пак, но уви, хал хабер. Гаранция давам, че не знае изобщо колко кучета има в клетките за временно настаняване, защото именно едно от отстреляните кучета предния път беше от общинските, с които би следвало да е запозната, защото то е едно и от най-дълго пребиваващите кучета там. Пълен смях…"

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив
Пожар изпепели къща край Пловдив, организират разчистване
С вкусни традиционни за региона мекици посрещнаха Цвета Караянчев...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).