Временно спират движението по част от ул. "Цар Иван Асен II" в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:48 / 04.06.2021
1199
Община Асеновград информира, че временно ще бъде преустановено преминаването на превозни средства и пешеходци по улица "Цар Иван Асен II“ – в участъка от кръговото кръстовище при бившия магазин "Дет Маг“ до пресечката с улица "Ради Овчаров“. Ще бъде затворено само пътното платно в посока ОУ "Христо Ботев“.

Причина за реорганизацията на движението е извършване на строително-монтажни работи (СМР) по обект "Благоустрояване на част от централната зона и площад "Акад. Николай Хайтов“ в гр. Асеновград – I етап“. Ще се осъществява полагане на бетонна плоча, поради което на горепосочения пътен участък ще бъде разположена техника. СМР ще се изпълняват този понеделник (07.06.21 г.) от 08:30 ч. до 16:00 ч.

Община Асеновград се извинява на гражданите за причиненото временно неудобство и благодари за търпението и толерантността, която проявяват хората, за да живеем всички по-красива околна среда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).