Вижте какво предложи шофьорка на полицай, за да не й напише акт

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
12:12 / 24.04.2019
30854
44-годишна смолянчанка е задържана за срок от 24 часа за даване на подкуп на пътен полицай в Златоград. Вчера в местното районно управление е започнато бързо производство срещу 44-годишната Р.К. за това, че около 12.25 ч. на ул."България", като водач на лек автомобил "Рено Канго" със смолянска регистрация, предложила и дала две банкноти от по 10 лева на длъжностно лице – младши автоконтрольор от РУ-Златоград, за да не извърши действия по служба, изразяващи се в съставяне на акт за установяване на административно нарушение.

При извършената полицейска проверка е установено, че 44-годишната жена управлява автомобила, без да използва обезопасителен колан и не носи контролен талон към свидетелството за управление на МПС. Освен това, в автомобила са намерени и иззети 4 кутии цигари без акцизен бандерол. С цел да избегне санкцията тя подхвърлила през прозореца в полицейския автомобил банкнотите. Незабавно е задържана и срещу нея е образувано бързо производство. Уведомена е Окръжна прокуратура – Смолян. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).