В село Дряново към Вежди Рашидов: Ти си най-добрият човек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:49 / 16.03.2023
2026
"Ти си най-добрият човек" - така възкликна, като прегърна в село Дряново Вежди Рашидов, 87-годишният Младен Ушев. През 2021 при нас дойде премиерът Борисов и помогна за свлачищата, сега ти си при нас и е чест, че за първи път тук идва председател на НС. Значи всичко ще е наред“.

Откакто съществува Дряново тук такива големи мъже не бяха стъпвали, радваха се в селото. Хората се оплакаха от скъпия живот през последните две години и трудния достъп до здравна помощ, но не пропуснаха да благодарят на правителствата на ГЕРБ за укрепването на свлачищата и ремонта на пътя от Юговското ханче през Лъки до село Здравец.

Сърдечно, с изпълнение на гайда и с прегръдки, посрещнаха Вежди Рашидов и в Лъки. Той бе придружен от областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители д-р Иван Червенков и Йордан Куцев.

Домакини на срещата бяха общинският ръководител Дафинка Каменова и секретарят на партийната организация на ГЕРБ Марияна Радкова. Хората бяха усмихнати и ведри, но с тъга споделиха, че са обезсърчени от високата инфлация, цените на хранителните продукти, електричеството, дървата, които ги оставят с празни джобове. Да види на живо отново Вежди дойде и Йордан Старков –негов съученик от Мадан през далечната 1966 година.

"Да гласуваме и да направим така, че да спрем инфантилността, която потопи България. Вдигна цените до небето и нищо не построи. Ако ние оставим пак едни неопитни хора да вземат властта, ще бъдем още по-гладни и по-бедни от сега“, каза пред хората на площада в Лъки Рашидов.

"За съжаление всичко, направено от ГЕРБ пропадна, защото парите ги няма, инфлацията, която е 4 пъти по-висока от преди 2 години изяде повишенията на пенсиите и заплатите. Всички го усещаме по джоба си. И затова трябва да се обединим и да дадем своя глас за можещите от ГЕРБ“, добави Мараджиев.

Вежди Рашидов призова хората да гласуват с разум и да помнят, че обещае ли нещо Борисов и ГЕРБ то се случва и е добро за държавата“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (816):
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подпише указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
28.06.2023 Трифонов: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов
24.06.2023 Ето колко струваха последните избори на партиите
02.06.2023 Партиите се отчетоха за изборите в Сметната палата
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).