В центъра на Карлово бе организирана "Алея на Лъвските мечти"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:30 / 18.07.2021
1216
По повод 184 години от рождението на Васил Левски и Празник на град Карлово, община Карлово съвместно със социалната организация Соник Старт оформиха на пл. "20-ти юли“ в родния град на Апостола "Алея на Лъвските мечти“. По време на инициативата в няколко шатри се реализираха различни дейности, целящи подкрепа и активно социално включване на хора с различен социален статус, възраст, пол и други различия, както и възраждане на родолюбието и обичта към Левски и безсмъртните му дела.

В пет шатри беше дадена възможност на децата да проявят различни дейности: изработване на магнити с лика на Левски и герба на Карлово; рисуване на графити; изтъкаване на българското знаме на стан; рисуване върху тениски с текстилни бои; предоставени бяха информационни материали и подаръци. По време на събитието, за любителите на музиката и танците беше организирана "Алея на танците“.

На "Алеята на Лъвските мечти“, всеки желаещ можеше да осъществи своя максимален Лъвски скок, който бе измерван и записван от компетентни служители на Соник Старт. Лъвското надскачане се проведе успоредно в още няколко български градове.

На събитието присъстваха: заместник-кметът Антон Минев, секретарят на общината Стефан Стефанов и бригаден генерал Деян Дешков, който зарадва малките творци с подаръци.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).