В Куклен спретнаха "чуден" празник с парите на КЦМ и едва не натровиха децата

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
13:57 / 05.06.2018
8454
Детският празник на децата от Куклен едва не се превърна в кошмар за тях и родителите им, научи Plovdiv24.bg. За деня на детето 1-ви юни от Общината и местното училище са организирали празник на хижа "Здравец". За този празник има предвидени пари от социалната програма на КЦМ, които всяка гоидна наливат стотици хиляди в организиране на десетки събитияе на територията на общината.

Празникът обаче според присъстващите е бил пълен провал, тъй като не е имало нито аниматор, нито нормална храна за децата. На децата са били раздадени пакетирани хранителни стоки с изтекъл срок на годност. Някои от родителите са забелязали този гаф и са успели да предотвратят да се случи най-лошото.

От Общината си признаха за грандиозната издънка, пускайки предупреждение към децата да проверят срока на годност на храните, които са получили на празника.

Plovdiv24.bg научи, че за организатор на събитието от Общината са наели фирмата на Лазар Моллов ССК "Тракия-САГ". Същата фирма е наемана от Общината за организиране и на зимното ски училище на пистата на "Копривките", където обаче научихме, че не е платен и лев за наем на пистата и подсигуряване на изкуствения сняг. Очаквайте подробно разследване по въпроса.

Ежеседмично ви запознаваме с проблемите на малката община край Пловдив, които се изостриха изключително много при сегашното дълбоко компрометирано управление на кметицата Мария Белчева, която е в коалиция с ДПС. Да посегнат обаче на парите за децата на Куклен е изключително долна постъпка, от която дори и най-големите критици на Белчева са шокирани.

Виж коментарите (0)

Още по темата (53):
03.06.2023 Кукленци скочиха срещу кметицата и Общината
18.02.2022 МВР Пловдив за катастрофата: Полицаите не са направили нищо нередно
17.02.2022 Скандален сигнал: Полицай пише акт и отнема талона след телефонно
обаждане!
29.12.2021 Ново безумие в община Куклен, вижте къде свършва асфалтиран път
15.12.2021 Скандал! Кметица на ГЕРБ асфалтира път само до арматурния двор на мъжа
си
01.06.2021 Хората в Гълъбово гневни на кметицата на Куклен. Писна им от лъжите й!
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).