Ученичка от Пазарджик е с разкъсан крак, след като мазилка падна от тераса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:52 / 05.06.2019
4899
Откъртило се парче от мазилка на тераса от жк блок в Пазарджик разкъса крака на 17-годишна ученичка от Езиковата гимназия.

Момичето е настанено в местната болница със сериозна травма и още не може да се отърве от преживения шок. Парчето е толкова голямо, че ако беше паднало малко по-встрани и беше уцелило детето по главата, последствията щяха да бъдат със сигурност фатални, разказаха очевидци.

При падането си на плочника огромният къс се е разбил на по-малки парчета. Осеметажният блок се намира на ул.“Кочо Честименски“ и е познат като " полицейския“, тъй като в него живеят предимно семейства на служители от МВР.

Парчето мозайка с цимент се е откъртило от външната облицовка на терасата, най-вероятно от третия етаж, но почти на всички етажи има отлюпена мазилка. Според очевидци на инцидента заедно с момичето имало още ученици от намиращата се наблизо Езикова гимназия " Бертолт Брехт“, но за щастие, всички са невредими, пише Монитор.

Районът около блока с откъртилото се парче мазилка е обезопасен. На място органите на реда извършиха оглед.За състоянието на сградите според нормативната уредба отговорни са собствениците.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).