Три жертви в адска катастрофа край Калофер тази нощ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:24 / 07.11.2015
4686
Тежка катастрофа с трима загинали затвори за няколко часа тази нощ Подбалканския път край Калофер. Инцидентът е станал около 23 часа в района на село Осетеново, на 5 км след Калофер по пътя за Бургас.

При челен удар на два леки автомобила са загинали трима души. На място веднага са пристигнали три линейки, пожарна и няколко полицейски патрулки.

Заради инцидента Подбалканският път бе затворен и се образуваха колони от автомобили. Движението по пътя Калофер - село Манолово вече е възстановено - съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Бутилки с алкохол са се търкаляли в аудито, ударило челно "Мерцедес" на Подбалканския път. Жертвите са водачът на мерцедеса и двама души от другата кола. 

Други двама са закарани в болницата в Казанлък и са в тежко състояние, съобщава БГНЕС.

Мерцедесът е смачкан до неузнаваемост. Неговият водач е пътувал сам. Във втората кола са се возили четирима души от ромски произход, които пътували към село Тъжа, в което живеят.

Първоначалната информация показва, че катастрофата е станала по вина на шофьора на аудито, в колата са открити бутилки с алкохол. Все още обаче няма информация, че водачът на колата е бил пиян.

Километрични колони от автомобили се образуваха заради катастрофата - и в двете посоки - София-Бургас и Бургас-София. В 5.00 часа движението бе пуснато от полицията.


Виж коментарите (11)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).