Трагедия с фатален край разтърси Асеновград!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:16 / 02.04.2020
25784
Денис Е. от Асеновград е бил намерен вчера обесен в двора на къщата на майка си. 26-годишният мъж е герой в криминалните дописки на репортерите от дълго време. Той е известен крадец и многократно осъждан. Имал е връзка с 31-годишна жена от Садово, която знаела за тъмното му минало и не възприемала връзката им сериозно.

Денис настоявал отношенията им да се задълбочат, но тя отказвала. Около 20,00 часа снощи тя е подала сигнал в управлението в Асеновград, че три часа по-рано е получила съобщение от него. Той й пишел, че ако тя не бъде с него, ще се самоубие.

Пристигналите на място полицаи открили Денис обесен на дърво. По случая е образувано досъдебно производство. Разследващи бяха категорични пред "Блиц", че няма данни за насилие. Местни хора разказаха, че мъжът е имал труден живот. Майка му била с леки психични отклонения, а той се грижел за нея.

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).