Стамболийски завършва мащабен проект за обновяване на всички паркове в общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:01 / 21.06.2022
1021
"Най-важното за мен е какво съм оставил за гърба си. Горд съм от постигнатото“. Това обяви кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, след като бе на място в един от последните паркове, които се реновират в общината. Ремонтът и облагородяването на парковете са част от мащабен общински проект, който обхваща 93 000 кв. м. паркове в града и 47 000 кв. м. в селата. 

"Една прекрасна сутрин с едни страхотни хора! Това е строителната бригада на общинското предприятие БКС! Един от последните нереновирани паркове в общината. Над 25 парка - всички са готови за лятото. Обещах през 2015-та година три неща: В общината да е чисто, зелено и светло! До края на този мандат няма да има неизпълнено обещание! Всички проекти следващото лято ще бъдат завършени. Физкултурният салон, лятното кино, читалището, нов централен площад, ремонти на тротоари и улици в четирите населени места, всяко село с футболни игрища, с готови проекти за канализации с пречиствателни станции, ремонт по селата на читалища и много други придобивки. Някои казват, че ще се режат ленти точно преди избори. Да. Може и да е така. По-важното е какво получават хората! Най-важно за мен е какво съм оставил зад гърба си. И съм горд с това, което постигнах. А те изборите са като една прочетена книга. Оставяш я на лавицата, минават четири години и пак я препрочиташ, после пак, и трябва да разбереш, че не ти си главният герой, а хората, за които работиш ежедневно. Ако четеш през редовете, можеш да си помислиш, че главният герой си ти. И тогава вече книгата завинаги остава на лавицата, а ти оставаш един фалшив герой!“, коментира още кметът Мараджиев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).