След публикация в Plovdiv24.bg: Полицията светкавично залови побойниците от Белозем

Автор: Диана Бикова
Коментари (4)
13:20 / 20.06.2022
17574
Непълнолетни лица от ромски произход са пребили и ограбили в събота 87-годишен жител на пловдивското село Белозем, съобщи за Plovdiv24.bg дъщерята на пострадалия Величка Иванова. Възрастният мъж е бил нападнат в дома си в събота. Дъщеря му го намерила с кървяща рана на челото и кръв по пръстите на ръцете, а гърбът му бил синьо-червен. Нападателите откраднали дребна сума пари и храната на стареца.

"Преди малко бяхме в Съдебна медицина, за да издадат медицинско свидетелство на баща ми и полицаят ни каза, че са ги хванали. Били са 3-4 непълнолетни циганчета. Обещаха, че ще вземат мерки и ще сложат камери. Благодаря на полицията за бързата реакция. Благодаря и на вас като медия!" - каза жената.

Побойниците са установени буквално часове след публикацията в Plovdiv24.bg, в която внучката на възрастния човек сигнализира за инцидента и попита: "До смърт ли трябва да се стигне, за да се вземат адекватни мерки? Докога ще толерираме циганите и нормално ли е в 21 век, както си седиш и да нахлуват в дома ти, да те ограбват и пребиват. Къде е кметът? Къде е полицията? Къде са законите или те не важат за тях?".

Виж коментарите (4)

Още по темата (2):
20.06.2022 Дъщерята на бития възрастен човек: Заварих го с кървяща рана на челото, целият гръб синьо-червен и с кръв по пръстите
19.06.2022 Ексклузивно: Пребиха възрастен мъж, говори неговата внучка!
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).