Шок: 15-годишни с пистолети изплашиха до смърт таксиметров шофьор!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:49 / 27.06.2012
2575
Четирима младежи бяха заловени непосредствено след извършен от тях въоръжен грабеж в Калековец. Тази нощ около 01 часа 58-годишен пловдивски таксиметров шофьор пристигнал в селото, за да изпълни заявка за курс до областния център. В Калековец той взел двама младежи, които казали, че са поръчали таксито. Малко по-надолу на същата улица в колата се качили още двама. Стигайки до къща в края на населеното място, един от клиентите казал на шофьора да спре и четиримата изскочили навън. 

Тогава се чули 3-4 изстрела. С викове да даде парите или ще бъде убит четиримата започнали да удрят по тавана на автомобила. Шофьорът дал всичките си наличните пари - 58 лева, след което с пълна газ напуснал селото. Междувременно той успял да уведоми колегите си, които веднага подали сигнал за грабежа в полицията. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия служители от РУП-Труд заловили две от момчетата, които са на 15 години и са известни на полицията. 

При обиска у тях са били открити два газови пистолета. Малко след това били хванати и другите двама, които се опитали да избягат - В.Й ./20 г./ и Е.О. / 18 г./. Четиримата младежи, които са от Калековец, са задържани в ареста за 24 часа.

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Набират средства за ученичката, блъсната от млада шофьорка в Сопо...
Брутално задръстване на входа на Пловдив, колите са буквално спре...
Цвета Караянчева в Калояново: Да спрем експериментите, като гласу...
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).