Първа снимка от ада преди Маказа! Свидетел: Имаше откъсната ръка, загинал, пострадал и 4 смачкани коли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:20 / 16.08.2019
26614
От регионалния пресцентър на МВР потвърдиха новината за зверската катастрофа, която стана преди минути на пътя за "Маказа“. Има  загинал човек, временно е затворен главният път към ГКПП.

Тежкото пътнотранспортно произшествие е станало на разклона за село Великденче по пътя за ГКПП "Маказа“ днес около 15,45 часа, посочват от Областната дирекция на полицията. Временно е затворен главният път към граничния пункт, а движението се отклонява през Джебел за Кирково. По първоначални данни сблъсъкът е между четири автомобила, има загинал и пострадал. На мястото на произшествието са екипи на полицията, на Центъра за спешна помощ и на пожарната служба в Джебел.

"Огромна трагедия. Пътувахме за Гърция и това, което видяхме, е като в ужасен филм за високи скорости. Смачкани "Мерцедес", "Пасат", "Кемпер" и мисля, че БМВ. Имаше откъсната ръка, не мога да дойда на себе си", разказа пред "24Родопи" очевидец на зверската катастрофа.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).