Празнични поздрави към жителите на община "Родопи"

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:30 / 31.12.2021
2169
В навечерието на Новата година кметът  на община "Родопи" Павел Михайлов отправи поздрав към своите съграждани и гости на общината.

"Отброяваме последните часове до мига, в който ще вдигнем назравица, заобиколени от любимите си хора и изпълнени с вяра в доброто, с надежда за успешно начало и за едно по-добро бъдеще.

Нека бъдем благодарни за всичко, което изпращаме и за онова, което ни предстои. В тези дни на равносметка се надявам  всеки от Вас да почувства удовлетворение от постигнатото и да прекрачи прага на Новата година със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство.

2022-та ще дойде с красотата на новото и непознатото. От нас зависи тя да бъде  по-богата, по-щедра, по-щастлива, незабравима за  нас, за нашите семейства и приятели , за цялата ни община.

Да посрещнем  сплотени, щастливи и уверени в силите си 2022 година, в която да бъдем повече заедно и да имаме много поводи за радост и гордост!", се казва в поздравителния адрес на кмета на община "Родопи" Павел Михайлов.

"Да бъдем по-щастливи и по-добри" пожелава и Георги Цанков, председател на Общински съвет "Родопи". "Нека небето над всички населени места от нашата община бъде все така безоблачно и мирно, обичта и междусъседските отношения все така силни и искрени. И през новата 2022 година всички заедно да продължим да работим с внимание и грижи към пенсионерите, с любов към децата и младите хора, с кураж и сила да удостоим работещите и безработните. Здраве и дълголетие за всички!"

В своето обръщение заместник-кметът Емилия Иваново пише: "Новогодишната нощ ни изпълва с оптимизъм и добри чувства- за нови сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта, за дни на радост, усмивки, веселие и сбъднати мечти. В навечерието на 2022 година отправям към всички Вас най-искрените си пожелания да не ни напуска вярата, че утрешният ден ще бъде по-добър, че Новата година ще бъде благословена със здраве, изпълнена с благодат и добри начинания, с реализирани мечти и благородни дела!."

Заместник-кметът по образование Борислав Инчев пожелава на всички Новата гидина да бъде  изпълнена с безброй радостни мигове. "Нека с надежда, вяра и топлина в сърцата да посрещнем 2022 година, заобиколени от семейство, близки и приятели и да си пожелаем здраве, мир и благодат".

В своето послание третият заместник-кмет на община "Родопи" Неази Таир казва: "Пожелавам ви здраве, късмет във всеки дом, благополучие и успехи във всяка начинание. Бъдете щастливи и правете добри дела! Нека бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост."

Здраве, щастие и късмет през новата 2022 година пожелават на жителите на общината и всички кметове на населени места. "Нека през тези празнични дни, както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение! С  надежда и вяра в позитивното начало да посрещнем 2022 година."


Виж коментарите (0)

Още по темата (266):
13.12.2023 По случай празниците Vivacom отключва всичките си телевизионни канали до 18 януари
30.12.2022 Д-р Милена Любенова: Периодът около новата година е пренаситен с традиционни празници
28.12.2022 Вижте къде са едни от най-високите данъци в света
27.12.2022 300 деца участваха в "Моята коледна картичка до Дядо Коледа" в карловско
село
24.12.2022 Къде е домът на Дядо Коледа?
23.12.2022 Коледа в Норвегия - снежна приказка от детството
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).