Пожарната в Пазарджик с нов шеф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:22 / 09.08.2019
2311
Със заповед на министъра на вътрешните работи комисар Ангел Дудов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на РД" Пожарна и аварийна безопасност" в Пазарджик. Това се наложи след като досегашния директор на областната противопожарна служба комисар Иван Панайотов беше пенсиониран и напусна системата на МВР, заради навършване на 60-годишна възраст.

Новият временен директор е офицер от кариерата, които работи в пожарната от 1987 година. До назначаването му за директор комисар Дудов беше началник сектор "Превантивна и контролна дейност" към РДПБЗН в Пазарджик, съобщава "24 часа". От една седмица и областната полицейска дирекция в Пазарджик е с нов директор - старши комисар Ивайло Тишев.

Със заповед на министър Младенов той зае мястото на старши комисар Йордан Рогачев, който пое ръководството на областната полицейска дирекция в Пловдив. До назначаването му за директор старши комисар Тишев беше зам.-директор на областната полицейска дирекция в Пазарджик.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).