Посрещнаха с хляб и сол Вежди Рашидов в село Чоба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:58 / 14.03.2023
2790
С хляб и сол посрещнаха Вежди Рашидов в село Чоба, община Брезово. На селския площад в населеното място жителите го приветстваха сърдечно и поискаха редовно правителство. Той бе придружен от областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Младен Шишков и Нели Минчева. Да подкрепи Вежди Рашидов в селото специално дойде и Ергин Емин –председател на сдружението ЕВЕТ - Европейска визия за етническа толерантност.

"Всичко добро, което се вижда в държавата е направено от ГЕРБ, след това дойде една "Промяната“ от млади и мразещи хора, които нищо не оставиха след себе си. Затова мислете разумно и гласувайте за хората, които създават“, призова Рашидов.

"Помислете и си направете добре сметка, кой подобри живота ни и го направи сигурен и предвидим и кой изпразни джобовете ви сега? Изберете тези, които могат да донесат стабилност и да решат проблемите“, каза в Чоба Мараджиев.

Думите му бяха подкрепени и от Ергин Емин, който подчерта, че подкрепят Рашидов и ГЕРБ-СДС, защото те са единствен гарант за стабилно правителство и европейски път на развитие на страната. По думите му "Промяната“ е пропиляла възможността евросубсиите за България да бъдат 100%.

"Имаха цялата власт, но не успяха да овладеят инфлацията и цените“, допълни Рашидов и посочи, че Бойко Борисов е най-опитният политик, който може да извади България и от сегашната криза.

На тръгване хората поискаха от водача на листата съдействие за ремонта на покрива на каменната църква в селото, както и за рехабилитация на пътя Раковски – Чоба.

По-късно днес на срещи в Брезово и Садово Рашидов изтъкна, че земеделието винаги е било много важно за развитието на България и е основен поминък на тези райони, а през последните две години властта нищо не е направила за сектора. Земеделците смятат, че субсидиите не се разпределят справедливо и настояват подпомагането да става на килограм произведена продукция. В отговор на това Вежди Рашидов призова: "Дайте ни доверие да спечелим убедително изборите и да направим кабинет, за да стабилизираме държавата“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (816):
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подпише указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
28.06.2023 Трифонов: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов
24.06.2023 Ето колко струваха последните избори на партиите
02.06.2023 Партиите се отчетоха за изборите в Сметната палата
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).