Пловдивчанка: Поредна фалшива промоция, пореден жалък опит за мамене на клиенти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:21 / 26.07.2019
25310
Защо клиентите да страдат заради некадърни български търговци? Този въпрос зададе редовна читателка на Plovdiv24.bg. Даваме й думата сега: "За кой ли път път се сблъсквам с поредния безумен, неадекватен и некадърен български търговец. Решавам да си поръчам осветително тяло от голяма верига магазини. Поръчката е направена и след това получавам неграмотен отговор, че продуктът не е наличен.

Отварям отново сайта им - продуктът е наличен в 5 магазина в страната!!! Отговаря ми се, че онлайн магазинът им работи само с наличностите от магазина в София, намиращ се на булевард "Европа" 441. Ами добре де, и на сайта пише, че осветителното тяло е налично там... Но то е само мостра, а те не изпращали такива.

След посещение във въпросния магазин се оказа, че продуктът го има само като мостра и не се продава. Посъветваха ме да го поръчам онлайн.

Питам аз - къде, за бога, е упоменато, че онлайн магазинът работи само с наличностите от магазина на бул. "Европа" 441 в София? И защо тогава водите продукта наличен в този обект, като не може да го изпратите??? Защо не е премахната опцията за продажба онлайн, както е направено с други продукти??? Впоследствие отчасти сама намирам отговор на някои въпроси.

Виждам, че конкретната лампа е в каталога им с промоции, рекламира се и на сайта. Как ще си позволят продукт от промоционалната брошура да не се води наличен онлайн? Поредната фалшива българска промоция, поредният жалък опит за мамене на клиентите.

И след като им зададох всички тези въпроси, дори нямаха доблестта да отговорят или да променят нещо. Дребни мишкарски истории на "големите търговци"!"...

Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).