Пиян шофьор блъсна и рани полицай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:06 / 08.12.2014
1800
Вчера около 00.10 ч. в Пампорово на кръстовище, образувано от изходен път на комплекса и кръстовище до хотел "Мургавец" в посока хотел "Пампорово", е спрян за полицейска проверка лек автомобил "Опел Астра", управляван от Н. С. /53-годишен/ от Ямбол.

Водачът е изпробван за алкохол с техническо средство. Дрегерът отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,87 промила. Водачът е дал кръвна проба за изследване. 

Срещу Н. С. е започнато бързо производство в РУП - Чепеларе. При полицейската проверка Н. С. потегля внезапно и със задна лява гума на автомобила блъска полицая, който изпълнява служебните си задължения по опазване на обществения ред при УП - Пампорово. 

Ранен е полицейският служител, с контузия на десен крак в областта на коляното и с охлузване на глезена. На пострадалия му е оказана медицинска помощ в МБАЛ - Смолян.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Полицейският участък в община до Пловдив се сдоби с нов автомобил...
Дрогиран от Първомай се прости с мерцедеса си
Откриха градски плаж в Асеновград, вижте какви ще са цените
Янко Радунчев, 17 РИК: Грешките ще са заради неотчетен машинен во...
В едно от наводнените карловски села хората не искат да гласуват
Музеят на авиацията в Крумово организира специален ден на бащата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).