Пастрок убил 1-годишното детенце в Пазарджик, за да не плаче

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:10 / 25.11.2017
7079
Мъж и жена са задържани заради смъртта на едногодишно дете, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Момченцето е починало след множество удари в главата, нанесени от пастрока му.

В четвъртък следобед от Спешна помощ в Пазарджик е получен сигнал в полицейското управление за прието от лекарите момченце на 1 година в безпомощно състояние. За съжаление, детето малко по-късно е починало.

С разследване на случая се заели служители от сектор "Криминална полиция" при РУ-Пазарджик и колегите им от полицейския участък в пазарджишкия квартал "Изток".

При направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила в резултат на травма в областта на главата. Незабавно били задържани майката на детето М.Х.- 30г. от пловдивското село Триводици и 27-годишният С.Й. от Пазарджик, с който тя съжителствала.

В хода на разследването е изяснено, че жената често оставяла детето на приятеля си. Момченцето обаче силно зависимо от нея плакало често. За да го накара на млъкне афектираният мъж използвал жесток метод, като нанесъл удари в областта на главата на бебето.

Всички действия на разследващите са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура в областния град. От своя страна магистратите са удължили срока на задържане на мъжа и жената със 72 часа.

Работата по пълното изясняване на случая продължава, образувано е полицейско производство.

Източник: в. "Пазарджишка Марица"


Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).