Откриха мъртъв обявен за издирване пациент от болницата в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:51 / 09.05.2016
2279
62-годишният Димитър Чоролеев от Пазарджик, който бе обявен за издирване заради самоволно напускане на отделението в пазарджишката болница, където е бил хоспитализиран, бе намерен мъртъв, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на ОД на МВР, цитиран от "Фокус".

Мъжът е бил пациент на отделението по кардиология в МБАЛ-Пазарджик, откъдето е изчезнал и по-късно е бил открит мъртъв в една от стаите в отделението по гинекология на втория етаж на болницата. Не са открити следи за насилствена смърт. 

Трупът на мъжа е бил открит на 6 май около 18.00 часа от една от сестрите от гинекологичното отделение. Извършена е аутопсия. На мястото на пристигнали екипи на Районното управление на полицията в Пазарджик. Извършен е оглед от криминалисти.

Най-вероятната причината за смъртта на Чоролеев е самоубийство, тъй като няма данни за насилствена смърт, каза д-р Васил Вълчев, началник на МБАЛ-Пазарджик, пред "Фокус". Пациентът е избягал или през главната врата, или през терасата и се е озовал в отделението по гинекология.

"Предприети са действия от страна на персонала на отделението по кардиология и охраната на болницата по неговото издирване. Открит е мъртъв на бетонна плоча, под терасата на една от стаите в Отделението по гинекология. 

Причината за смъртта са травматични промени, настъпили в резултат на падане от високо", уточни д-р Вълчев. Няма информация мъжът да е имал психично заболяване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
С вкусни традиционни за региона мекици посрещнаха Цвета Караянчев...
Турски ТИР и два автомобила се удариха на АМ "Тракия" до Пазарджи...
Набират средства за ученичката, блъсната от млада шофьорка в Сопо...
Брутално задръстване на входа на Пловдив, колите са буквално спре...
Цвета Караянчева в Калояново: Да спрем експериментите, като гласу...
Синдик продава имоти, сгради и машини на голямо предприятие близо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).