Отговориха на Мараджиев за тайната стая

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:25 / 13.10.2023
16036
"За хилядите интересуващи се жители на община Стамболийски не е тайна, че и зад безцеремонното нахлуване в кметството на село Триводици на хора, пратени от незаконно изпълняващия длъжността кмет на кметството, отново прозира дългата и всеопипваща ръка на Георги Мараджиев.

В противното няма никаква логика, както и няма обяснение за наглостта и неграмотността на тези насилствени действия, последвани от незаконни дисциплинарни уволнения. Съдът ще се произнесе и по тези действия, но щетите, за жалост, няма да бъдат поети от виновните.

Толкова е било важно да се овладее кметството, че се е стигнало и до постановка в стая от сградата на кметството, където работещите ползват за дневно хранене и минута отмора. Само можем да се досещаме колко режисирана е въпросната ситуация, кой има интерес от това и как доскорошният кмет на общината и мераклия за още кметуване Мараджиев се е сдобил с този уж видеоматериал, за който няма грам причина да се приема за автентичен.

Що се отнася до призива лично на Мараджиев кандидатът за кмет на Триводици да се оттегли от кампания заради "находката“, нека припомним кратко и ясно, че лицето Георги Мараджиев официално и с аргументи от досъдебно производство на Окръжна прокуратура - Пловдив е вече привлечен като обвиняем с наказателна отговорност за щети на община Стамболийски от близо 2,5 милиона лева. Затова той е последният човек, който може да говори за морал и претенции за кмет“.

Такава безапелационна позиция огласи кандидатът за кмет на община Стамболийски от МК “Алтернативата на гражданите“ Петър Неделев. 

Самият досегашен кмет на Триводици и фаворит за поста и за следващия мандат, Симеон Димитров, заяви пред съгражданите си:

"Добре режисирана стая. Благодаря за питиетата! Уважаеми жители на община Стамболийски, стаята е направена от кмета на община Стамболийски, такива в сградата на общината има на всеки етаж и във всяко кметство. В тази стая са пили кафе повечето жители на с. Триводици и част от общинската администрация, а може би и лично кмета на община Стамболийски. Всички са наясно с режисурата, дори повечето ми звъняха да ми кажат "мислихме че са стигнали дъното но май им се копае още. Нека всички излезем на 29.10.2023г.да приключи тази "комедия" и да пратим режисьорите към Бюрото по труда.“

В доказателство за незаконните действия на временния екип, пратен в община Стамболийски от Мараджиев, е и първото вече факт съдебно определение, с което се потвърждават незаконните действия на заместващата го на поста.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Регионални новини:
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).