Ново нападение над старец потресе Пловдивско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:09 / 22.03.2016
7161
Поредното нападение над самотно живеещ възрастен човек потресе с. Христо Даново. На 20 март около 17,30 ч. в дома си там е нападнат Атъф Ибрямов, който е роден през 1937 г. 

Човекът се върнал в дома си и видял вътре непознат с маска на лицето. Попитал го "Какво правиш тук?" и в отговор получил няколко юмрука в лицето, след което крадецът избягал. 

Това съобщи на пресконференция днес директорът на ОД на МВР в Пловдив старши комисар Христо Разсолков. Той уточни, че извършителят е задържан буквално в рамките на няколко часа. 

Това е роденият през 1980 г. Минко Александров Христов от същото село. По време на нападението над дядо Атъф Минко е нарушил своята условна присъда, която също е била постановена за грабеж. 

Получил е от съда три години условно с петгодишен изпитателен срок. След задържането му станало ясно, че срещу Минко в полицията има 28 заявителски материала и три присъди за различни престъпления.


Източник: Агенция "Монитор"

Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).