Нарекоха депутат селска пръчка след брутална изцепка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:30 / 22.02.2022
16998
Служебен автомобил на Народното събрание, в който се вози народният избраник Стоян Таслаков, е колата, която вчера за неопределено време възпрепятства движението и свободния достъп до сградата на Община Стамболийски. Кметът Георги Мараджиев незабавно сезира за забраненото влизане на МПС полицията в града, но още преди служителите на реда да се задействат, вече беше ясно кой е въпросният депутат. Заснели са го камерите на входа, които за разлика от гражданите и общинските служители не са били запушени от Таслаков.

"Мислих, че е цървул, който трандафор иска да става, мислих, че е дърво за дръжка на мотика, а то се оказа селска пръчка! Стоян Таслаков – депутат от "Възраждане“, избран от Пазарджик. Той затвори със служебен автомобил входа на Общината за граждани и за служителите от администрацията. С шофьор, вози се на задната седалка. Да търкаш задната седалка на служебния автомобил, докато данъкоплатците ти плащат заплатата, обаче не ти дава право да нарушаваш законите. Черният костюм, бялата риза, черните очила не те правят мутра или патрон. Силно се съмнявам, че под черните дрехи е бяла душата ти“, коментира по повод неприятната случка кметът Мараджиев. В писмо до РУ-Стамболийски той настоява нарушителят да бъде санкциониран.

"За 6 години, откакто съм кмет, по-нагъл шофьор не съм виждал! Да спреш пред входа на Общината, да нарушиш всички правила, да затвориш с автомобила си главния вход за граждани и служители - еее!!! По-голяма мотика от този няма! И после защо кметът пише гневни постове!“, написа още вчера в страницата си във Фейсбук вчера градоначалникът.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).