Мъж загина след нелеп инцидент с цигара в леглото!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
10:32 / 09.01.2020
3499
Един човек е починал, а друг е сериозно пострадал при пожари в жилища през изминалото денонощие. Това съобщиха от пресцентъра на полицията на ОД МВР Пазарджик, на чиято територия са станали инцидентите.

Първият сигнал бил получен около 11,00 часа вчера в дежурната част на РСПБЗН-Пещера. По първоначални данни възникнал пожар в жилище, собственост на 85-годишния Й.А. Към мястото незабавно били насочени екипи на РСПБЗН-Пещера, полицейското управление и Спешна помощ. Огънят бил потушен бързо, но в резултат на обгазяването е пострадал стопанинът на къщата. Той е изведен от жилището от огнеборците и е транспортиран с линейка до МБАЛ Пазарджик.

Половин час по-късно сигнал за аналогичен случай бил получен и в противопожарния участък в Септември. 52-годишна жена подала сигнал, че 82-годишният й баща се е самозапалил, докато е пушил цигара в леглото си. На място незабавно били изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

Медиците направили всичко възможно да спасят възрастния мъж, но за съжаление той починал в линейката. Трупът е откаран за аутопсия в Съдебна медицина-Пазарджик. От РДПБЗН-Пазарджик припомнят за пореден път на гражданите да бъдат изключително внимателни по време на отоплителния сезон и при боравене с огън в закрити помещения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).