Младен Шишков в Раковски: Не на омразата, да на младите хора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 19.06.2021
2204
"Не на омразата“ под този наслов протече срещата на втория в листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Младен Шишков с жители на Раковски. "Време е да работим заедно за България, независимо от различията и да се противопоставим на омразата и разделението, които бяха основни в работата  на 45-то Народно събрание, коментира Шишков.

Той подчерта, че от работата на парламента има налице един осакатен изборен кодекс, приет за часове, на коляно, изцяло машинно гласуване, неограничен брой секции в чужбина и неясно видеонабюдение. По думите му то ще бъде запомнено с популизма, скандалите и арогантното поведение на част от народните представители. Кандидатът за народен представител използва възможността и да припомни и част от направеното от правителството на ГЕРБ през изминалия мандат - двойно увеличение на учителските заплати, 300 лева минимална пенсия, 50 лева всеки месец към тях.

Шишков изтъкна, че в момента с управлението на служебното правителство в съзнанието на хората остават само заплахите към журналисти, уволненията и изфабрикуваните компромати, всички изцяло в полза предизборната кампания на президента Румен Радев.

На фона на всичко това ГЕРБ излиза за тези парламентарни избори с млади, образовани и амбициозни млади хора, готови да въведат ред в хаоса.  Да подкрепят думите му на сцената се качиха и част от кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив – Димитър Янев, Запрян Янков, Николай Стаматов, Асен Кичуков, Петър Славков и Наталия Некезова, както и областният координатор Георги Мараджиев, който  подчерта, че сега е времето младите хора да се докажат  и с действията си да се противопоставят на омразата.

"Вярвам в младите. Те искат реални действия, които да променят техния живот, да донесат по-високи доходи и промяна на регионите в България. За това  им даваме шанс те да участват и все по-активно в изборите, защото този път обществото очаква  политическата класа в България да бъде на държавническо ниво, а страната ни да  има европейско развитие във всяка една сфера. В подкрепа на тези думи застана и специалният гост на срещата бившият председател на комисията по отбрана и народен представител в 44 Народното събрание ген. Константин Попов.  

"Да дадем път на младите и инициативните, за да  се противопоставим на омразата, лъжата и изфабрикуваните компромати, призова ген. Попов Той допълни, че мястото на младите е в управлението и в политиката. По думите му точно те са тези, които със знания, иновативни идеи и хъс, дърпат всичко напред и могат да сложат ред в хаоса с номер 5 на предстоящите избори.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).