Мараджиев губи изборите и си изпуска нервите

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
17:06 / 24.10.2019
13247
Изключително компрометираният областен координатор на ГЕРБ - Пловдив област Георги Мараджиев очевидно е на път да изгуби изборите, което доведе до изключително тежко емоционално разстройство у него, забеляза репортер на Plovdiv24.bg.

"Политикът" се позволи изключително нелеп, дори смешен за един уважаващ себе си и избирателите си управленец, пост в социалните мрежи, в който говори за загуба на изборите, загуба на мнозинство в общинския съвет, непризнаване на изборите защото ще бъдат загубени, предизвикване на нови избори веднага след това?!?

"На какви тежки наркотици сте, г-н Мараджиев? Употребявате ли упойващи субстанции?" се питаха много от хората, недоумяващи от написаното от кандидатът за кмет на община Стамболийски.

Ето и цялото му изключително нелепо изказване:

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Знам, че на 27-ми октомври ще спечеля изборите за кмет на община Стамболийски. Всички социологически проучвания показват, че мнозинството от жителите на общината ще гласуват за мен с НОМЕР 43 в бюлетината. Разбрах обаче и нещо друго, което много ме тревожи и то е, че всичките ми опоненти са се обединили и ще работят заедно, за да спечелят повече места в Общинския съвет. Така че, има реална опасност аз да нямам зад себе си мнозинство в Общинския съвет.

Печелим с много малко! Управлението е на ръба! Излезте масово и подкрепете моята листа за общински съветници, защото целта на опозицията е в Общинския съвет да вкарат хора, които да искат от мен да им продавам терени, да ядат луканка, да грабят и да обезкостяват общината. Това са гладни за пари и власт хора, които ще искат да извиват ръцете на кмета и да го накарат да отвори кранчетата, които затворих, ще искат да вилнее корупцията.

Ще искат Ново село да се отдели от общината и да отиде към друга община, като ТАКА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НАШАТА ОБЩИНА. Това искат всички, които ненавиждат града, тези, които искат да го заграбят и да дерибействат през Общинския съвет. До изборите с имена на партии лоша дума няма да кажа. Стискам зъби и мълча. Ако този пъклен план се осъществи обаче, съм готов да предизвикам и нови избори, но няма да ви предам ! Подкрепете мен и моята листа за общински съветници!

Ако мнозинството от съветниците е с моя номер на бюлетината НОМЕР 43 , аз ще съм спокоен, защото моите предложения за развитието на общината ще се приемат и ще се реализират. През изминалите четири години имах 11 души общински съветници от ПП ГЕРБ, които ме подкрепяха и затова успях да направя толкова много за общината.

Ако сега нямам мнозинство, ще се върне сивотата и мрака, в който общината беше потънала преди аз да стана кмет. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ ДА ПОДКРЕПЯТ ПОСОКАТА НА РАЗВИТИЕ, КОЯТО ЗАПОЧНАХМЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ МИ МАНДАТ И ДА ГЛАСУВАТ И ЗА ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ С НОМЕР 43! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА С НОМЕР 43 И ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ С НОМЕР 43, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЗА ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАМЕ НИКОГА В МРАЧНОТО МИНАЛО! Никога досега не съм излизал с такъв апел към вас, но сега трябва да го направя, защото виждам каква опасност е надвиснала над общината.

Като кмет аз съм вземал много решения. На изборите обаче решенията ги вземате вие. Виждате, че положих максимално усилия да осигуря видими резултати и да преобразя общината, както желаете. През следващия мандат ще продължа да работя по същия начин. Сега се обръщам към вас – вие да ми помогнете. ГЛАСУВАЙТЕ И ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ С НОМЕР 43, ЗА ДА ИМАМ МНОЗИНСТВО В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ УПРАВЛЕНИЕТО Е ЗАСТРАШЕНО И АЗ НЯМА ДА НОСЯ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. АКО НЯМАМ МНОЗИНСТВО В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, МОЖЕ СКОРО ДА ИМА НОВИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ. ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ МАСОВО И ДА ГЛАСУВАТЕ НА 27-МИ ОКТОМВРИ С НОМЕР 43 В БЮЛЕТИНАТА. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ГЛАСУВАТ, ТОЛКОВА ТОВА Е ПО-ДОБРЕ ЗА ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ!

Виж коментарите (3)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).