Мараджиев: Като "Калашников" съм, патроните няма да ми свършат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:01 / 15.04.2022
1936
Позиция на кмета на община Стамболийски Георги Мараджиев

Наближават предсрочни избори. Икономическа полиция Пловдив е разследвана от Криминална полиция Пловдив за незаконосъобразните влизания по домовете на хора, във фирми и офиси по време на изборите миналата година. Без прокурорско разрешение, без заповед, без неотложна необходимост. И това разследване е по мои сигнали.

А краят наближава и змията хапе най-свирепо. Икономическа полиция да знаят, че когато хвърляш кал по хората, не чакай после да ти полеят, за да си измиеш ръцете. Днес съм разследван за Детска педагогическа стая, утре ме разследват за водопровод, който не съм изградил! Ама него го няма в проекта. Разследват ме за велоалея, че не съм я изградил. Ама то няма такава в проекта заложена!

За кафемашини, че нямат електромери, без да прочетат наредбата за таксите в общината. Ама не знаят, че сме първата община в България с всяка машина с електромер! И това го има. Представете си София. Всички машини с електромер. И тръгват общински служители всеки месец да засичат тока.

Разследват ме, че съм възпрепятствал полицейска проверка. Ама и това не е така. Тя беше свършила! Възпрепятстваха хората полицейски произвол! За какво ли още не ме разследват! Че не идва пролетта! Апартаменти, коли, вили! Данъчни проверки приключиха преди дни: Нищо, нищо, нищо! Многократно приходите ми надвишават разходите!

Няма да ме спрете да работя. Открити приемни, строежи стари и нови започвам, обиколки по селата за открити приемни с жителите, нови проекти за община Стамболийски. А за ГЕРБ Пловдив област няма да се спра! Машина за печелене на избори! От град в село, от село в махала, от махала в къща по къща. От вчера ме заредихте като автомат "Калашников“, на който не му свършват патроните! Идват предсрочни избори, които ще спечелим с много! Благодарение на всички тези акции!

Виж коментарите (1)

Още по темата (10):
12.06.2023 Мараджиев избухна: Срам! Мачкате ме години наред, а печеля всички
избори
12.06.2023 Мараджиев с първи коментар за повдигнатото обвинение
12.06.2023 Привлякоха към наказателна отговорност Георги Мараджиев
30.05.2023 Окръжният прокурор на Пловдив потвърди Plovdiv24.bg за кмета на
Стамболийски
29.05.2023 Георги Мараджиев: Няма за какво да се притеснявам, връчиха ми призовка
29.05.2023 Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).