МИГ "Куклен - Асеновград" се срещна с местната общност

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 25.12.2021
889
През октомври и ноември МИГ Куклен- Асеновград организира информационни срещи на територията на община Куклен и община Асеновград.

Информационните срещи са част от планираните дейности за 2021 година, предназначени за популяризирането на Стратегията за Водено от общностите местно развитие и прилагане на подхода Водено от общностите местно развитие. За участие бяха поканени местни лидери от нестопанския ,стопанския и публичния сектор, както и заинтересовани лица.

Срещите с местни ледери бяха предназначени за информиране на местната общност по отношение на възможностите, които има за кандидатстване по вече отворени приеми и какво планира като процедури сдружението през 2022г.

При засилен интерес представители от различни сектори задаваха въпроси и се интересуваха от дейността на организацията. Добра новина за всички е и увеличения бюджет по Стратегията за водени от общностите местно развитие. Заитересованите лице получиха експертна информация и набор от информационни материали, които са послужат за реализиране на бъдещи проектни намерения.

За да се обхване по-голям брой населени места екипите, които работеха по организиране на информационните срещи, бяха два и така паралелно бяха посетени населените места от двете общини.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).