Лекар разкри ужасяващи подробности за майката, изоставила бебето си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:43 / 25.05.2016
11499
На 23 май изоставеното в нашата болница бебе ни беше донесено в пътна чанта, увито с чаршаф. Беше с незавързана пъпна връв и с плацента. Беше в тежко състояние, имаше 29 градуса температура. Веднага екип от специалисти започна лечение и се зае да го стабилизира. 

Предупредихме полицията и социалните служби. Обадихме се на болницата в Асеновград и в другите близки градове, защото за мен беше ясно,че майката, която е родила в домашни условия, не може да няма усложнения и ще потърси лекарска помощ. 

Това разказа началникът на АГ отделението в болницата в Първомай д-р Добрин Кръстев за случая, който възмути страната. Както съобщихме, ромка от Димитровград и любовникът й, баща на бебето, изоставиха новороденото момиченце в черен сак в здравното заведение. 

Д-р Кръстев потвърди, че 39-годишната Ангелина е под запрещение, шизофреничка е и има телково решение. В момента се издирва настойникът й.

Жената отишла в селото на любовника си - Поповица, там в изоставена постройка в 3.30 през нощта на 23 май получила болки и родила. Обадила се на мъжа, той пристигнал с кола, закарал бебето и майката до Първомай, той е оставил момиченцето със сака в болницата и потеглил да кара Ангелина към Димитровград. 

Полицаите открили жената, завели я обратно в болницата в Първомай. Тя е била с редица усложнения, с анемия, сега вече и майката, и бебето са стабилизирани. Ангелина категорично е отказала да си вземе детето, казала, че бащата на момиченцето е семеен, а тя няма възможност да го гледа, няма пари, работа и условия. Това било първото й раждане.

Бащата на бебето е арестуван за 24 часа. Районна прокуратура Първомай пое скандалния случай.



Източник: Блиц

Виж коментарите (1)

Още по темата (3):
25.05.2016 Ангелина разкри защо е изоставила бебето си часове след раждането
25.05.2016 Прокуратурата проверява случая с изоставеното бебе
25.05.2016 Майка изостави новороденото си момиченце в сак
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).