Куриозна кражба в пловдивския Бевърли Хилс, собственикът се хвана за главата (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:08 / 10.01.2018
38522
Куриозен и нагъл грабеж - крадци обраха охраняван магазин, пробивайки дупка в стената. Това е станало в пловдивското село Марково. Освен пари и стока, на излизане от търговския обект крадците задигнали и записващото устройство от камерите, за да не бъдат хванати. Така на практика са откраднали кадрите със себе си. За да заблудят охранителната фирма, която пази магазина, в продължение на три часа крадците периодично включвали и изключвали тока от уличното табло. 

Така охранителните датчици изпращали грешна информация до СОТ. И така към 4.00 часа сутринта крадците успели да проникнат в магазина. Пробили дупка в стената, като разрязали термопанела. Едва когато влезли вътре, алармата се задействала, но крадците се оказали още по-хитри. Те успели да задигнат от касата на магазина близо 7000 лева и десетки стекове цигари. Свидетели на обира няма, въпреки че магазинът е в центъра на Марково. Собственикът запуши дупката и сложи нови камери.




Източник: Нова тв

Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).