Коледното дърво в Карлово грейна

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:00 / 03.12.2021
2675
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, председателят на Общинския съвет Доньо Тодоров, общински съветници, заместник-кметът Данка Люртова, секретарят Стефан Стефанов, полковник Мирослав Костадинов – заместник-командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, кметове на населени места, първата подгласничка на Царицата на розата за 2021 година – Мария Чолакова, много жители на Карлово уважиха тържеството.

В очакване да заблестят коледните светлини, поздрав към всички отправиха с празничните си изпълнения Вокална група "КарлоВойс“ и Военният духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Д-р Емил Кабаиванов и първата подгласничка на Царицата на розата 2021 - Мария Чолакова, запалиха светлините на Коледното дърво, под звуците на "Многая лета“.

"Бъдете здрави! Предизвикателствата на времето няма да спрат. Те са, за да ги преодоляваме с разбирателство, с вяра, с уважение и любов към близките! Затова трябва да бъдем силни като каменен бряг, в който вълните се блъскат и се разбиват. Добро настроение, весели празници и успех на всички – от най-малките до най-големите!“, пожела кметът на Карлово.

В навечерието  на най-светлия празник Коледа и настъпването на Нова година да сме заедно с най-близките си хора, изпълнени с надежда  за по-добро бъдеще, бе посланието на Мария Чолакова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).