Кметът на Панагюрище: Арестът на сина ми е режисирано мероприятие преди изборите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:48 / 10.07.2019
11620
Кметът на Панагюрище Никола Белишки заяви, че вчерашният арест на сина му е предизборна атака срещу него. 19-годишният Иван Белишки беше задържан за 24 часа в София заради разследване за търговия с антики, предаде БНР.

Прокуратурата се е самосезирала по информация на онлайн издание. На три адреса в София, Панагюрище и Перник, са извършени претърсвания. При обиска в Панагюрище са открити стари оръжия, които се ползват при възстановките по време на честванията на Априлското въстание. Никола Белишки е категоричен, че сигналът е поръчков и е провокиран от заявката му за нов кметски мандат.

"Нямам никакво друго обяснение на факта, че една онлайн-медия се опитва да създава и манипулира обществени нагласи по отношение на мен. Най-вече ме притеснява факта за това как часове преди да приключи самия обиск, тази медия излиза с информация какви са тези намерени вещи. Това или е режисирано мероприятие, или е теч на информация. Аз лично така приемам тази цялата ситуация, в която някой се опитва да ме въвлича. Да, синът ми е пълнолетен, има компетентни институции. Те ще кажат каква е истината. Аз дотогава няма да си позволя пред нито една друга медия да коментирам това".

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).