Клиент преби и ограби проститутка край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:59 / 23.07.2012
7232
Клиент преби и ограби проститутка в Пловдив, а тя пък успя да го натопи в полицията. 42-годишният Павлин Стоянов от Садово наел Мария Сахатчиева на пътен възел Скобелева майка и я извел извън Пловдив, където я ограбил, съобщиха от районната прокуратура в Пловдив. 

Оттам уточниха, че срещу Павлин Стоянов е повдигнато обвинение за грабеж, по което го грози затвор от 3 до 10 години. Павлин се прибирал към Садово с колата си, когато минал покрай пиацата на Мария и я наел срещу 20 лева. Той я качил в автомобила си и я закарал на пуста пресечка в полето след табелата на Пловдив към село Ягодово. 

Там първо пожелал проститутката да му направи фелацио, а след това поискал и анален секс. Бил й дал парите предварително, а след половия акт си ги поискал обратно. Жрицата се изплашила да не я пребие и понечила да му върне 20-те лева. Той обаче не я изчакал, а я шамаросал няколко пъти и издърпал дамската й чанта.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (8)
Още новини от Регионални новини:
Проекти за над 14 милиона лева в община Хисаря
Големи изкушения в богато пловдивско село
Кървав екшън в пловдивско село, има арестувани и ранен
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).