Кандидатите от ГЕРБ-СДС за област Пловдив се срещнаха с жители на община Лъки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:38 / 07.07.2021
1136
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за област Пловдив Данка Люртова, Димитър Янев, Николай Стаматов и Йордан Куцев се срещнаха с жители на община Лъки.

На площада те поговориха с хората за предстоящия машинен вот, за програмата за управление на ПП ГЕРБ и за актуалната политическа обстановка в страната. Представителите на ГЕРБ подчертаха, че най-важното след тези избори е държавата да има правителство, което отговорно да преведе страната през сложната ситуация, в която се намира, за да не се стига до международна изолация и спиране на започнатите проекти.

От своя страна  жителите на градчето изказаха своята благодарност  за всички отпуснати от правителството на Бойко Борисов средства за справяне със свлачища, срутища, отнесени пътища и подпорни стени, застрашаващи живота и здравето на много хора. Домакините споделиха и радостта си от факта, че 18 км. път от Юговското ханче до Лъки най-после се ремонтира.

В тази връзка кандидат-депутатите припомниха и факта, че през 3-тия управленски мандат на Бойко Борисов беше направено много и за образователната инфраструктура, и за пътищата в цялата страна,  повишени бяха заплатите на учителите, минималната пенсия стана 300 лева.

Те подчертаха, че ако ГЕРБ управлява отново се предвижда увеличение на средната заплата на 2000 лв. и минимална заплата  1000 лв., както  и  увеличение на пенсиите и повече възможности за професионална реализация на младите хора.

Кандидатите изразиха увереност, че хората могат да направят разлика между листите на ГЕРБ и  останалите формации и да изберат правилните хора, които имат опита, знанията и уменията да следват и развиват посоката на стабилност и просперитет и да изведат страната от безвремието, както и да реализират начертаното в програмата за управление.

В заключение Данка Люртова подчерта, че през годините ПП ГЕРБ е доказала, че може да управлява успешно страната.

"Вярвам, че и този път хората ще ни се доверят. Защото искат  модерна, европейска България!“, коментира още тя и призова жителите на Лъки  да изберат номер 5  на 11 юли "за да се противопоставим на омразата и да победим хаоса“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).