Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС за 17 МИР с призив за активно гласуване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:12 / 03.07.2021
2471
Кандидатите за народни представители Младен Шишков, Димитър Янев и Николай Стаматов уважиха традиционното събиране на язовира "40-те извора“, организирано от ГЕРБ-Асеновград и се срещнаха и разговаряха с членове и симпатизанти на политическа партия ГЕРБ.

Домакин на срещата беше общинският ръководител и кмет Христо Грудев, който представи кандидатите и призова хората да не се страхуват от машинния вот, а да гласуват с разум на 11 юли.

"Няма нищо трудно в машинното гласуване. Излезте и смело изразете гражданската си позиция. Не оставяйте други да решават вместо Вас бъдещето на Асеновград и България", каза пред присъстващите Грудев. Думите му подкрепи и Младен Шишков, който подчерта, че машинният вот не е страшен, но най-вероятно ще създаде проблем на възрастните хора.

"Виждам огромното желание у хората да се научат, виждам, че го разбират лесно", коментира Шишков и призова младите да се мобилизират и да помогнат на по-възрастните с гласуването.

“Считам, че сега е моментът всички млади да се активират и да покажат на своите родители, баби и дядовци как се гласува, използвайки приложенията, които са качени от ЦИК, защото когато човек го е направил веднъж, набира куража да го направи повторно“, каза още Младен Шишков.

От своя страна петият в листата, представителят на община Асеновград Димитър Янев използва случая също да призове хората да гласуват и даде примери как се промени общината благодарение на правителството на Бойко Борисов. Той припомни, че за града бяха отпуснати пари за спортни зали и съоръжения. Пътят Асеновград – Пловдив се превърна в истинско бижу с европейски вид. А сега тече и ремонт на участъка в посока Кърджали. Кандидатът за народен представител не пропусна да отбележи и отпуснатото държавно финансиране за укрепване на свлачището и цялостното възстановяване на пътя към Асеновата крепост, за предстоящия ремонт на НЧ "Родолюбие“ в Асеновград, чакан дълги години, както и за сумата в размер на 3 000 000 лева, с която ще се построи чисто нова детска градина.

Представителят на община "Марица" Николай Стаматов пък посочи, че отборът на ГЕРБ-СДС за предстоящия вот е съставен от млади, мотивирани и отговорни хора и всички те искат да живеят в развиваща се държава. Затова, като един екип, ще направят всичко възможно да бъде въведен ред в хаоса, който възникна скоро след назначаването на служебно правителство от президента Румен Радев. Стаматов подчерта, че за да се случи това обаче е нужно активно и разумно гласуване с номер 5 на 11 юли.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).