Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС в Брезово: Задава се криза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:16 / 23.06.2021
1963
"Задава се криза. С непредвидими мащаби. Всички очаквахме последствията от Ковид да бъдат не само здравни, но и икономически, въпреки че се надявахме да се размине. За съжаление постковид ефектът започна да се усеща. През последния месец наблюдаваме рязък скок в цените на някои строителни материали и част от хранителните продукти. И ако тази криза не бъде управлявана и овладяна професионално, правилно и с мисъл, може да стане изключително тежко".

С тези думи на Младен Шишков започна срещата на кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив с жители на община Брезово. По думите на Шишков ГЕРБ успешно доказа, че може да управлява кризи. И то успешно. "Вярвам, че и този път хората ще ни се доверят. Защото искат сигурност, защото искат стабилност, защото искат модерна европейска България!“, коментира още той.

На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов от СДС и Петър Славков от община Марица. Да ги подкрепят дойдоха и кметовете на общините Раковски Павел Гуджеров и на Брезово Христо Енков, които споделиха, че без силна централна власт, развиваща принципите на европейското развитие, регионите отново ще започнат да изостават. Така както беше до 2009 година. Така, както бяха спрени европейските фондове през 2013-2014 година.

В тази връзка Йордан Кръстанов припомни, че най-мрачните времена в историята на България, са времената, когато са управлявали комунистите и техните наследници. Припомни за кризата през 1990 година, и за фалита на държавата през 1997 година, за занулените пенсии и 5 доларовите заплати. За безкрайните опашки за хляб и основни продукти. В заключение Шишков подчерта, че ако отново бъде народен представител ще работи за силни и развити региони, и чиста околна среда, за опростяване на строителните правила и норми и повишаване качеството и контрола в строителството.

"Ще работя за хората и местните власти, които потърсят съдействие от мен. За целта на 11-ти юли трябва да гласуваме с №5 за коалиция ГЕРБ-СДС“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).