Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР отбелязаха рождението на Иван Вазов в Сопот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:13 / 09.07.2021
1710
Както всяка година през месец юли Сопот се превръща в център на тържествата, които отбелязват рождението на Иван Вазов. Да честват 171 годишнина от рождението на патриарха на българската литература в Сопот бяха кандидатите за народни представители Данка Люртова, Йордан Кръстанов и Иван Петков, кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, членове и симпатизанти на ГЕРБ, които споделиха думи на признателност и почит и поднесоха венци и цветя пред неговия паметник в центъра на града.

"Иван Вазов има значима роля в съдбата на България – той е поет, писател, драматург, но и е обединител на нацията с творчеството и активната си обществена роля и трябва да ни бъде светъл пример и в днешните объркани и изпълнени с хаос дни“, споделиха кандидатите за народни представители.

След церемонията пред паметника на Вазов те имаха възможност да се срещнат и да поговорят с жители на Сопот, да им обяснят плюсовете и минусите ако не дадат своя вот и да ги приканят да гласуват на 11 юли.

"В момента държавата се управлява с изфабрикувани измислени скандали, с полицейско насилие и заплахи. Целта е да се омаловажи всичко постигнато от правителството на ГЕРБ и сякаш да се изтрие с магическа гума. Но това няма как да стане, защото постигнатото е видимо из цяла България и ще остане даже за поколения наред“, коментира Данка Люртова.

От своя страна Йордан Кръстанов и Иван Петков, споделиха, че езикът на омразата и реваншизма, ще бъде преодолян само и единствено с активно и разумно гласуване. С мисъл по какъв път ще върви България след изборите. Двамата подчертаха, че ГЕРБ е единствената дясна проевропейска партия, която знае как да продължи успешния европейски път на развитие и затова изборът е само един - с номер 5 на 11 юли!

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).